Digit se predstavi

Podjetje Digit d.o.o. je že skoraj 30 let med vodilnimi uvozniki in distributerji prehranskih izdelkov v Sloveniji. V družinskem podjetju je trenutno zaposlenih več kot 75 ljudi, na sedežu podjetja, v PC Komeda, pa imajo veliko kapaciteto skladišč; 7000 paletnih mest (možni vsi temperaturni režimi).

Od ustanovitve pa do danes so nabirali bogate izkušnje in specifična znanja s področja trgovine, kar omogoča, da strankam dobavljajo prehranske izdelke s pomočjo učinkovite distribucije na območje celotne Slovenije. Ravno mreža dobaviteljev ter premišljeno zgrajena distribucijska mreža so, poleg kakovostnih in cenovno ugodnih izdelkov, Digitove konkurenčne prednosti.

Digit vsakodnevno po Sloveniji dobavlja vsem večjim trgovcem (Spar, Mercator, Tuš, Eurospin, Lidl, Jager,…), hotelirjem, gostincem in drugim. V letu 2015 so dejavnost razširili tudi na proizvodnjo, pod svoje okrilje so prevzeli proizvodnjo delikatesnih izdelkov pod BZ Tomato.

Podjetje je inovativno usmerjeno in se nenehno prilagaja ter izboljšuje svoje prakse. V zadnjih letih so implementirali več standardov kakovosti, svojo dejavnost pa so razširili tudi izven meja Slovenije (Hrvaška, Avstrija). Digit je že več let distributer za mednarodno priznane blagovne znamke proizvajalcev, kot so Aviko, Remia, Friesland Campina, DMK, Goldsteig, Pick, Ardo, Dicofoods, Greenyard, Nordic seafood, Solana Tuzla, Nestle, Vispak in še mnogo drugih.

Njihovo gonilo je; Zvest partner, zanesljiva kakovost.

Digit v številkah:

Število zaposlenih: 78          Število izdelkov: 1300+

Kapaciteta skladišča: 7000 paletnih mest

Število transportnih vozil: 41